steden en landen
België
Nederland
Can. Eilanden
alle landen
InfoTalia  >  reizen  >  Antibes

Juan-Les-Pins in Antibes (Rivièra - Côte d'Azur)

Juan-Les-Pins ligt in de baai van Antibes en is een trendy stadje dat vooral gekend is om het bruisende nachtleven. Hier kom je naartoe als je zin hebt in een ongedwongen losse sfeer waar je je vakantieoutfits optimaal tot hun recht kan laten komen. Alles draait hier immers om zien en gezien worden.
Verschillende minimal clubs op een steenworp van het smalle strand openen hun deuren vanaf middernacht... tot in de vroege uurtjes. Dit is the place to be voor de plaatselijke hippe vogels en toeristen die zich ongegeneerd aan een danspasje willen wagen.
In het Ibiza van de Franse Rivièra is het uiteraard ook mogelijk om languit in een comfortabele strandstoel te liggen met een hemelse cocktail. De vele luxueuze, doch redelijk budgetvriendelijke eettenten op het smalle strand van de stad doen je zweven. Hier eet je letterlijk met je voeten in het zand en als je geluk hebt in het water. Laat je verrassen door de zwoele, romantische sfeer die de kuststad bij het vallen van de avond uitademt. Ook sportieve types kunnen zich hier uitleven. Watersporten zoals mono-ski, wakeboarden,... kan je hier naar hartelust uitproberen.
© InfoTalia.com | Privacy Policy | Cookie Policy

HOME

België

nederland

landen

steden