wonen en leven
energie
bouwen & verbouwen
interieur
immo & verhuis
InfoTalia  >  wonen  >  een nieuwe woning kopen

Dit is de duurste woning in BelgiŽ

Het is niet voor ieders portemonnee maar zie hier het duurste huis in BelgiŽ. Het prestigieus landgoed ligt, hoe kan het ook anders, in Brasschaat.

Natuurlijk is de eerste vraag die iedereen zich stelt: wat kost dit vastgoed? Wel, voor een slordige 10 miljoen euro is dit "stulpje" het jouwe. Je krijgt wel natuurlijk waar voor je geld: 3 golfholes, een tennisterrein en een buitenzwembad met poolhouse.

Voor een verkwikkende wandeling hoef je zelfs het landgoed niet af. De parktuin van meer dan 30.000 m≤ heeft namelijk een prachtig bomenbestand en een vijverpartij. Binnenin het goed heb je overal zicht op deze prachtige tuin dankzij tal van grote ramen.De woning zelf heeft een volledig geÔnstalleerde keuken met Gaggenau-toestellen, aparte wasplaats, dressing en 7 badkamers. De obligate steamer en sauna ontbreken natuurlijk niet op het appel. Meer zelfs: deze zijn verwerkt in een volledige marmeren spa ruimte.

Op koude winteravonden kan je zelfs uit 3 verschillende open haarden kiezen, waar je de dag rustig kan beŽindigen met een lekker glaasje rode wijn.

Bron: Duurste pand op immoweb op 17 oktober 2012


© InfoTalia.com | Privacy Policy | Cookie Policy

HOME

energie

immo

gazon

interieur