recepten, koken & voeding
recepten
cocktails & party
koken & keuken
voeding
InfoTalia  >  eten  >  Kruiden

Pikante sauzen: Blair's sauces

Voor mensen waarvan het eten niet pikant genoeg kan zijn is er een bedrijf dat tegemoet komt aan hun wensen. Naast de standaard sauzen is er zelfs ééntje bij waarvan meerdere dokters zeggen dat ze dodelijk kan zijn.

Het Amerikaanse bedrijf Blair's Sauces & Snacks met de welluidende url Extremefood.com heeft zich gespecialiseerd in het aanmaken en verkopen van pikante sauzen en snacks. Hun sauzen zijn zo pikant dat ze hun eigen waardemeter gebruiken om aan te tonen welke sauzen mild, hot, of regelrecht crazy zijn.

Echt pikante sauzen
Om te beklemtonen dat hun sauzen echt wel pikant zijn hecht het bedrijf aan elk sausje een welsprekende naam zoals: Blairs Death Rain Nitro, Blairs Sweet Death, Sudden Death Sauce, ... Maar dat hun sauzen enkel pikant zijn en verder geen extra bijdrage bieden aan recepten is niet waar. Hun oudste saus, Original Death Sauce, heeft zelf de Golden Chili Award gewonnen.

Nieuwste sausje is moordend!
Hun nieuwste sauscreatie, Blairs 16million reserve, is zo hevig dat het veel stof doet opwaaien. Sommige dokters waarschuwen voor de gevolgen van het puur gebruiken van deze saus en zelfs voor mogelijke dodelijke gevolgen ervan (de kans bestaat, door het gebruik van dit sausje, dat gebruikers in shock gaan door een soort van voedselintolerantie).

Het sausje is een puur extract van de stof die pepers hun pikant smaakje geven. Het bedrijf zelf relativeert de kritiek en zegt, via een disclaimer op de website, aan zijn gebruikers dat het hier niet om een standaardsaus gaat maar om een voedseladditief en dat het ook zo moet gebruikt worden.

Als je deze saus in huis haalt (de kans is niet zo groot want er worden maar 999 flesjes gemaakt  wordt naast de huisapotheek nu ook het kruidenrekje een gevaarlijke plaats voor rondhangende kinderen!

Link naar het Blair's Sauces & Snacks: http://extremefood.com/

 


© InfoTalia.com | Privacy Policy | Cookie Policy

HOME

recepten

feestje

koken

voeding